Selecteer een pagina

Wie ben ik? 

Ik ben Iris van Gelder-Brands. Nu 37 jaar oud en getrouwd met Dennis van Gelder in oktober 2010.  Mama van 2 prachtige dochters; Romy (20-07-2011) en Linn (25-08-2013).
Leerkracht van groep 7 in het Speciaal Basisonderwijs en altijd druk in de weer met van alles en niets. Nou ja, dat klopt niet. Altijd druk bezig met van alles en juist niet met niets.
Deed ik maar af en toe niets.
Waarschijnlijk zal ik dat binnenkort wel moeten, anders fluit mijn lichaam me vast terug…
Nu doe ik naast mijn werk 1001 andere dingen en probeer thuis ook alle balletjes (hoog) in de lucht te houden.


Via deze site houd ik een soort van blog bij. Ik zal jullie meenemen vanaf het ontstaan van dit traject.
Hoe het tot nu toe gelopen is en wat er allemaal nog komen gaat.
Vanaf ongeveer september 2019 tot en met juli 2020 is het voor mij bekend. Dat heb ik allemaal meegemaakt en daar ben ik zelf al die tijd heel bewust mee bezig geweest.
Daar heb ik ideeën over gehad, plannen over gemaakt, zaken uitgezocht en contacten voor gelegd. Afspraken en onderzoeken gehad en vele testuitslagen van ontvangen. Ineens heb ook ik een megagroot uitslagendossier opgebouwd bij het Radboud.

Echter vanaf nu, augustus 2020, is voor mij alles ook onbekend. Het avontuur van alle blogs vanaf augustus 2020 overkomen mij dan dus ook en dat maakt het best spannend.
Spannend omdat ik die nog mee moet gaan maken.
Spannend omdat ik nog niet weet wat ik daarover kan gaan schrijven. Wat ik daarover kan gaan delen met jullie. Alles daarvoor is bekend voor mij, daar zal ik jullie ook in meenemen.
De rest…
De rest is toekomst en voor mij dus nog net zo onbekend als voor jullie.

Deze site en de blogs die ik ga plaatsen hebben geenszins mijn intentie om waardering of medelijden te krijgen. Ik kies hier zelf voor, heel bewust. Ik wil wel graag kennis delen en mijn ervaringen vertellen. Ik merk dat ik daar behoefte aan heb nu ik mijn traject om mij heen kenbaar aan het maken ben. En ik merk ook dat mensen vragen hebben. Niet gek. Ik ben er al een tijd mee bezig. Maar eigenlijk is het voor iedereen om mij heen nieuw.
En stel nou dat ik door deze site meer bekendheid opbouw wat betreft ‘doneren bij leven’ en er hierdoor nog iemand zich gaat aanmelden. Dat zou helemaal fantastisch zijn.
 
Naast dat ik iemand haar leven terug geef, hoop ik middels deze blogs en het donatiesysteem geld op te halen.
De gehele opbrengst hiervan gaat naar de Nierstichting EN de Nederlandse transplantatiestichting.
(verder op mijn site is hier meer informatie over te vinden)

En ik weet, ik red niemand zijn of haar leven. We gaan namelijk allemaal dood. Maar ik geef iemand wel haar leven terug. En die van haar dierbaren om haar heen. En daar doe ik het voor.

Share This